Prinses Margriet School

Colmschate Openbare school in Deventer, ( Toon op kaart )

91 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Margriet School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Prinses Margriet School foto

Op Prinses Margriet School vind je 8 klassenfoto’s en 91 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Schooltoneel.

Schooltoneel

Prinses Margriet School, 1950

Het gezellige oude gebouwtje wat nu helaas niet meer bestaat, met de ouderwetse combinatieklassen.

Het gezellige oude gebouwtje wat nu helaas niet meer bestaat, met de ouderwetse combinatieklassen. De school die tot twee keer toe bijna is opgeheven, ondat er te weinig leerlingen opzaten, ja, ja, dat is nu wel anders. De vreselijkste leraar Hanekamp, bleh!!!!. En natuurlijk na schooltijd buskruiten op het schoolplein

Prinses Margriet School, 1982

Die ouwe kneuterige maar toch zo vertrouwde dorpsschool.

Die ouwe kneuterige maar toch zo vertrouwde dorpsschool. Wim Sonneveld zou er zo een liedje over gemaakt kunnen hebben... Juffrouw Langenberg, juffrouw Haarbrink, meester Remmers en meester de Graaf (met z'n hoeveelste machten en z'n meetlat waar hij flinke tikken mee kon uitdelen). Zangles van juf Zuurveld (de moeder van Hans) en catechisatie van die lange meneer. Ik ben getrouwd met Yvonne, heb 3 kinderen en woon weer in Colmschate op de plek waar ik geboren ben. Ben na de LEAO naar de MTS Autotechniek in Apeldoorn gegaan, na militaire dienst en wat baantjes 11 jaar bij Motrac in Zutphen gewerkt. Nu werk ik al weer ruim 2 jaar bij Josam in Zwolle waar ik chef werkplaats ben en alle technische trainingen voor truckmonteurs en monteurs van bandenbedrijven verzorg.

Prinses Margriet School, 1971

?