Prinses Margriet School

Spaanseweg 40 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

233 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Margriet School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 39
  • Schoolgenoten 233

Op Prinses Margriet School vind je 39 klassenfoto’s en 233 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 224

dit was de basisschool waar ik...

dit was de basisschool waar ik op heb gezeten. hier is de basis gelegd voor het Gymnasium dat ik later heb gevolgd. uiteindelijk heb ik het Nivra gedaan en ben ik in 1988 afgestudeerd als registeraccountant. ik denk met plezier terug aan de basisschool. het is alleen jammer dat ik iedereen uit het oog ben verloren. nu woon ik in heemskerk (NH) en heb ik twee kinderen. de oudste, Marnix is inmiddels 13 jaar en zit in de brugklas. de jongste, Denise, is 10 en gaat na de vakantie naar groep 8. Voor hun zit de basisschool er dus ook al weer bijna op. ik zou het leuk vinden om weer in contact te komen met oude klasgenoten of leraren?! wie schrijft of mailt? Ton van der Laak

2002, Deleted

mw. coby ten berge docente in...

mw. coby ten berge docente inwendige geneeskunde

2002, Deleted

De school aan het zwarte wegge...

De school aan het zwarte weggetje. Daarover kon je heerlijk naar school rolschaatsen. Ik herinner me de schoolbel en het fluitje van de meester. Opstellen in rijtjes per klas en rustig naar binnen. Meester vd Jagt keek toe of alles goed ging. In de 5e klas gaf meester Speijer les.

2002, Deleted
?