Prinses Margriet School

Spaanseweg 40 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

230 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Margriet School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinses Margriet School foto

Op Prinses Margriet School vind je 42 klassenfoto’s en 230 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

dit was de basisschool waar ik op heb gezeten.

dit was de basisschool waar ik op heb gezeten. hier is de basis gelegd voor het Gymnasium dat ik later heb gevolgd. uiteindelijk heb ik het Nivra gedaan en ben ik in 1988 afgestudeerd als registeraccountant. ik denk met plezier terug aan de basisschool. het is alleen jammer dat ik iedereen uit het oog ben verloren. nu woon ik in heemskerk (NH) en heb ik twee kinderen. de oudste, Marnix is inmiddels 13 jaar en zit in de brugklas. de jongste, Denise, is 10 en gaat na de vakantie naar groep 8. Voor hun zit de basisschool er dus ook al weer bijna op. ik zou het leuk vinden om weer in contact te komen met oude klasgenoten of leraren?! wie schrijft of mailt? Ton van der Laak

Prinses Margriet School, 1968

mw.

mw. coby ten berge docente inwendige geneeskunde

Prinses Margriet School, 1980

De school aan het zwarte weggetje.

De school aan het zwarte weggetje. Daarover kon je heerlijk naar school rolschaatsen. Ik herinner me de schoolbel en het fluitje van de meester. Opstellen in rijtjes per klas en rustig naar binnen. Meester vd Jagt keek toe of alles goed ging. In de 5e klas gaf meester Speijer les.

Prinses Margriet School, 1958

?