Prinses Julianaschool voor ULO

Broekslootkade 95 in Rijswijk, ( Toon op kaart )

69 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Julianaschool voor ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinses Julianaschool voor ULO foto

Op Prinses Julianaschool voor ULO vind je 32 klassenfoto’s en 69 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Met 16 leerlingen les in de lerarenkamer gehad; o.

Met 16 leerlingen les in de lerarenkamer gehad; o.a. de les van de heer Mobach herinner ik mij nog goed. Dan kwam de heer van Eysden ingrijpen en de orde herstellen.

Prinses Julianaschool voor ULO, 1962

Eigenlijk was de naam van de school, de Prinses Julianaschool, Christelijke U.

Eigenlijk was de naam van de school, de Prinses Julianaschool, Christelijke U.L.O.-School, Broekslootkade 95. De Koningin Wilhelminaschool op Broekslootkade 97 was de lagere school. Wat in mijn geheugen gegrift staat is het hoofd van Van Eijsden als hij op zijn tenen staande een klaslokaal in keek door het bovenraampje. Laatst waren wij in Ieper in België en daar is een groot museum "In Flanders Fields" en dat is de titel van een gedicht geschreven door John Mc Crae. Dit was één van de twee Engelse gedichten die wij moesten leren voor het eindexamen, waarvan het schriftelijk in Den Haag en het mondeling in Delft was.

Prinses Julianaschool voor ULO, 1956

Leuke school.

Leuke school. Je kon hem in vier jaar doen, maar ook in drie jaar. Ik bleef het eerste jaar van de vierjarige ULO zitten en heb het daarna in die jaar gedaan. Klasgenoten o.a. Mijne en Nettie Pot (kinderen van onze Duitse leraar)

Prinses Julianaschool voor ULO, 1958

?