Prinses Julianaschool

Merwestraat 16 in Sliedrecht, ( Toon op kaart )

175 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Julianaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 67
  • Schoolgenoten 175

Op Prinses Julianaschool vind je 67 klassenfoto’s en 175 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 95

Hoofd: Dhr. Den Toom. Onderwi...

Hoofd: Dhr. Den Toom. Onderwijzers: Juffr. Klaassen, Hr. Den Boer, hr. Den Toom jr,. Hr. De Heer (Izak den Pijp). Prachtige tijd gehad daar!!!

2002, Deleted

Altijd bijles voor rekenen......

Altijd bijles voor rekenen...

2003, Ina

Ik wet nog wel dat we in de ee...

Ik wet nog wel dat we in de eerste klas van de juliana school juffrouw klasen hadden,de naam van de juf van de tweedeklas is mij onschoten maar in de derde klas zouden we meester boer krijgen.en toen kwam het verhaal van de irene school. Wij hadden omdat wij een nieuw te starten school waren,vanaf het begin meester van Dijk.Het is dan ook niet vreemd dat je hier de meeste herinneringen aan bewaar.Ander klas genoten waar ik met de regelmaat van de klok toch nog wel eens aan terug denk zijn simon dubbeldam en corrie van genderen.Ik ben best wel nieuwsgerig wat hun geworden zijn.Als het mogelijk is zou het best leuk zijn om weer is wat van vooral deze mensen wat te horen omdat deze het best in mijn herinnering voorkomen.

2003, Deleted
?