Prinses Julianaschool

Meteorensingel 36 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

194 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Julianaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 71
  • Schoolgenoten 194

Op Prinses Julianaschool vind je 71 klassenfoto’s en 194 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 199

Wij hadden een overvolle klas met Boudien Glashouwer, Ina van Bezuyen, 3 Carla's.

Wij hadden een overvolle klas met Boudien Glashouwer, Ina van Bezuyen, 3 Carla's. Mijn favoriete leraar: meneer de Vries. Hij had vaak last van zijn maag. Soms dronk hij dan koffie met warme melk uit een thermosfles.

2002, Deleted

met mr:de vries en juf soetekouw 3 dagen naar valkeveen,klasgenoten waren o.

met mr:de vries en juf soetekouw 3 dagen naar valkeveen,klasgenoten waren o.a dientje bakker,piet van gemen,annie haezer,lientje van langeveld.

2003, Deleted

ik ging altyd met tjarda stocks om myn buurjongen was dikkie spaan wy waren de eerste klas die andre steenhart kregen ik heb ook daniel simoons gehad en juffrouw lid top tijd gehad op school en dat bezef je pas als je van school bent.

ik ging altyd met tjarda stocks om myn buurjongen was dikkie spaan wy waren de eerste klas die andre steenhart kregen ik heb ook daniel simoons gehad en juffrouw lid top tijd gehad op school en dat bezef je pas als je van school bent.m.schmidt4apestaartjechellopuntnl

2003, Deleted
?