Prinses Julianaschool

Meteorensingel 36 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

195 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Julianaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinses Julianaschool foto

Op Prinses Julianaschool vind je 71 klassenfoto’s en 195 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wij hadden een overvolle klas met Boudien Glashouwer, Ina van Bezuyen, 3 Carla's.

Wij hadden een overvolle klas met Boudien Glashouwer, Ina van Bezuyen, 3 Carla's. Mijn favoriete leraar: meneer de Vries. Hij had vaak last van zijn maag. Soms dronk hij dan koffie met warme melk uit een thermosfles.

Prinses Julianaschool, 1960

met mr:de vries en juf soetekouw 3 dagen naar valkeveen,klasgenoten waren o.

met mr:de vries en juf soetekouw 3 dagen naar valkeveen,klasgenoten waren o.a dientje bakker,piet van gemen,annie haezer,lientje van langeveld.

Prinses Julianaschool, 1944

ik ging altyd met tjarda stocks om myn buurjongen was dikkie spaan wy waren de eerste klas die andre steenhart kregen ik heb ook daniel simoons gehad en juffrouw lid top tijd gehad op school en dat bezef je pas als je van school bent.

ik ging altyd met tjarda stocks om myn buurjongen was dikkie spaan wy waren de eerste klas die andre steenhart kregen ik heb ook daniel simoons gehad en juffrouw lid top tijd gehad op school en dat bezef je pas als je van school bent.m.schmidt4apestaartjechellopuntnl

Prinses Julianaschool, 1969

?