Prinses Ireneschool

Mariastraat in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

272 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Ireneschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinses Ireneschool foto

Op Prinses Ireneschool vind je 54 klassenfoto’s en 272 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Herman Oude Kotte.

Herman Oude Kotte

Prinses Ireneschool, 1946

Ik ben zelfs in 1934 op de kleuterschool geweest.

Ik ben zelfs in 1934 op de kleuterschool geweest. De klas was aan de straatkant en de wc's stonken bijzonder! Op de "grote" school was de heer Kamerling toen al hoofd. Verder meester Sikkelam die zo mooi kan vertellen, meester Lentz, jufrouw van Tilburg en juffrouw Zuidema. De laatste heeft mij ten onrechte eens een flinke tik met haar lineaal op mijn vlakke hand gegeven. Dat heb ik haar nooit vergeven! Een fijne school, kleuke vriendjes en vriendinnen. Soms ontmoet ik er nog wel eens een in Canada of in eigen land.

Prinses Ireneschool, 1936

Jammer dat de school er niet meer is.

Jammer dat de school er niet meer is. Inderdaad les gehad van de juffen Postma, Ozinga, Wouters en de meesters Slothouber, waar we het huiswerk van het schoolbord uitveegden, Rintema met zijjn rode potlood en Jansen. Leuke herinneringen aan deze school. Met o.a. Jaap van Asselt, Ronnie den Heijer, Wilbrink, Johan van de Pol. Tijd voor een reunie. Wie heeft nog een lijst met namen?

Prinses Ireneschool, 1964

?