prinses Ireneschool

v. ewijcksingel in Meppel, ( Toon op kaart )

98 scholieren

Bekijk het volledige profiel van prinses Ireneschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 20
  • Schoolgenoten 98

Op prinses Ireneschool vind je 20 klassenfoto’s en 98 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 59

Ik kwam uit Rotterdam in de tw...

Ik kwam uit Rotterdam in de tweede klas terecht bij een juffrouw. In de derde klas had ik meester Muurling.Wij hadden toen les in de Prinses Beatrixschool. In de 6e klas hadden we les van het hoofd van de school, meester de Jong. Zijn zoon Jan de Jong zat bij mij in de klas. En ook Ria, Tanja, Rudi, Herman Peereboom.

2002, Roelanda

Ik heb in de eerste twee jaar ...

Ik heb in de eerste twee jaar bij juf Hopster in de klas gezeten. Van de eerste schooldag heb ik nog foto's In de derde klas bij Meester Vrijling in de Beatrixschool. In mijn herinnering was dat een hele leuke meester. Na de fusie met de Benthemschool zaten we in de 4de en 5de met een klein groepje in bij een hogere klas. Als de andere klas gym had en meester de Jong de klas even uit was werd er vaak gehandbald. Daar sneuvelde ooit een TL buis bij. Klasgenoten waren onder andere Ferry Portier, Ab de Wolde, Winnifred Blokland, Wout, Lydia Vroegindewei, Barbara, Fenneke Bremer.

2003, Deleted

Groeten uit Deventer! moeilij...

Groeten uit Deventer! moeilijk hoor om me nog wat te herinneren uit die tijd ;)

2003, Deleted
?