Prinses Irene, Vak- en Huishoudschool

Jan van Galenstraat 325 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

745 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Irene, Vak- en Huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinses Irene, Vak- en Huishoudschool foto

Op Prinses Irene, Vak- en Huishoudschool vind je 169 klassenfoto’s en 745 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad samen met vriendin Mieke v.

Leuke tijd gehad samen met vriendin Mieke v. d. Meulen. Vooral het schoolreisje 5 dagen naar Parijs!! Alle herinneringen van Alice van Breda kloppen, in eerste instantie kon ik me haar niet herinneren maar langzaam komt alles boven. Ook van Helma Overtoom. (leuke fotos van Parijs.) Zijn er nog meer fotos?

Prinses Irene, Vak- en Huis..., 1966

Waarschijnlijk zat ik op deze school.

Waarschijnlijk zat ik op deze school. Ik heb hier volgens mij KV/JV gedaan de 2 jarige opleiding. Ik heb les gehad van An Tolsma

Prinses Irene, Vak- en Huis..., 1976

ik heb de opl.

ik heb de opl. ass. naaien en kostuumnaaien gedaan. Had juffrouw Parlevliet waar we ook een keer sinterklaas hebben gevierd. We zijn ook met de hele klas naar londen en Antwerpen geweest. Naast mij zat Gerda achternaam weet ik niet meer. Meer namen zijn Joke Keizer. sjoukje, willy, bea, marjo en ingrid ik heb daar nog foto's van. En Lies was ook een vriendin.

Prinses Irene, Vak- en Huis..., 1963

?