Prinses Irene, huishoudschool

Padkamp 3 in Roden, ( Toon op kaart )

205 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Irene, huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 17
  • Schoolgenoten 205

Op Prinses Irene, huishoudschool vind je 17 klassenfoto’s en 205 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 133

Misschien een idee om een reunie te organiseren ???????????????? IK WIL HEM WEL ORGANISEREN !!! WIE WIL ME DAAR BIJ HELPEN ?????? Toch wel een leuke tijd, heb hier vreselijk moeten wennen.

Misschien een idee om een reunie te organiseren ???????????????? IK WIL HEM WEL ORGANISEREN !!! WIE WIL ME DAAR BIJ HELPEN ?????? Toch wel een leuke tijd, heb hier vreselijk moeten wennen. Met Gerda, Marja, Anita, Roelinda en Karin toch veel lol gehad, Veel klasgenoten kom in nog wel es in het dorp tegen. Mijn favorieten waren Egberts, Popma en Pettinga. En wie hadden we ook weer voor gym? Trollie, v/d Wal en Boverhof vond ik verschrikkelijk

2002, Annemieke

Periode weet ik zo niet meer heur.

Periode weet ik zo niet meer heur. Alleen ik weet nog goed dat onze klas(3de)een keer de leraren hebben opgesloten in de lerarenkamer omdat wij op dat bewuste tijdstip naar de kermis moesten.Onder politie begeleiding werden we weer naar school gebr8 :-) Heb een mooie tijd gehad op deze school en een heeeeeele leuke klas YESSSS

2002, Anneke

ben nog vriendin met Karinv/d Beek ,Eelkje de vries en ben ook vriendin met Diana Zuidland en geweest met Gerda Douwes en Marga v/d Veen.

ben nog vriendin met Karinv/d Beek ,Eelkje de vries en ben ook vriendin met Diana Zuidland en geweest met Gerda Douwes en Marga v/d Veen.Het was een mooie tijd!! De klas ziet elkaar nu 1x per jaar.Dan gaan we gezellig uit eten met elkaar.

2003, Deleted
?