Prinses Irene Huishoudschool

Kapelweg in Amersfoort, ( Toon op kaart )

141 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Irene Huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinses Irene Huishoudschool foto

Op Prinses Irene Huishoudschool vind je 15 klassenfoto’s en 141 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Renate Bergsma,Paula en Wilma Eykelboom,Joke de Jager,Annerie Broen,etc.

Renate Bergsma,Paula en Wilma Eykelboom,Joke de Jager,Annerie Broen,etc.

Prinses Irene Huishoudschool, 1972

Ben na de pasen in 1977 in het derde jaar ingestroomd na twee en een half jaar leao (die ik vreselijk gevonden heb) veel plezier gehad in deze klas en met succes het examen in 1978 gehaald.

Ben na de pasen in 1977 in het derde jaar ingestroomd na twee en een half jaar leao (die ik vreselijk gevonden heb) veel plezier gehad in deze klas en met succes het examen in 1978 gehaald

Prinses Irene Huishoudschool, 1977

Mijn Opa, Dhr.

Mijn Opa, Dhr. van Surkrum was in deze periode concierge. Hij is nu 83 en verblijft al 7 jaar in het Elizabeth verpleeghuis (altheimer). Mijn moeder Hetty van Surksum-Netten heeft ook op deze school gezeten in de periode '66-'69. Mijn moeder herinnerd zich de naailerares, juffrouw Spijker nog heel goed, zij rook nogal uit haar straatje en had altijd bruine mondhoeken beeeehhhhhhhhhhhhhh. Loes Punt en Marion Roos zijn namen die haar te binnen schieten.

Prinses Irene Huishoudschool, 1958

?