Prinses Beatrixschool (voor lager onderwijs)

J M Coenenstraat 4-6 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

193 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Prinses Beatrixschool (voor lager onderwijs), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 85
  • Schoolgenoten 193

Op Prinses Beatrixschool (voor lager onderwijs) vind je 85 klassenfoto’s en 193 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 199

Ik zat op dependance op de Apo...

Ik zat op dependance op de Apollolaan Ik herinner me Nora Visser, Gertie van Berge en natuurlijk Koelman de hoofdonderwijzer en zijn vrouw, die wel eens inviel. En natuurlijk meester Holm.

2002, Deleted

1e klas juf Mentinck (in die t...

1e klas juf Mentinck (in die tijd hebben wij nog een poes van haar overgenomen, Toetie heette die... 2e klas weet ik niet meer 3e klas was een lieve juf die met ons meeging naar de vierde en toen trouwde met een brandweerman 5e klas.. meester nelissen (verhalen van de witte wieffen) 6e klas.. meester koelman was tevens hoofd van de school

2002, Bram

Juffrouw Menting van de eerte ...

Juffrouw Menting van de eerte klas was een moederlijk type, erg aardig.De school had een dependance op de Apollolaan voor de hogere klassen. De pr.Beatrix MULO was in het zelfde gebouw op de JM Coenenstr. gevestigd

2002, Deleted
?