Prinses Beatrixschool

Tomatestraat 2 in Goes, ( Toon op kaart )

147 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Beatrixschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinses Beatrixschool foto

Op Prinses Beatrixschool vind je 21 klassenfoto’s en 147 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

2 jaar in de Nieuwstraat de beatrixschool zou afgebroken worden.

2 jaar in de Nieuwstraat de beatrixschool zou afgebroken worden

Prinses Beatrixschool, 1965

Hele leuke tijd gehad op deze school.

Hele leuke tijd gehad op deze school. Mijn beste vriendin was Marlies Janse, helaas ben ik haar uit het oog verloren. Het schoolkamp in klas 6 was geweldig. Met z`n allen op de fiets naar Halsteren.

Prinses Beatrixschool, 1973

Favoriete herrinneringen heb ik niet echtIk weet nog wel dat ik samen met Yvonne Lokerse helemaal na schooltijd naar s Gravenpolder fietste want daar woonde Ronald Bezemer,en die vonden we allebei zo leuk.

Favoriete herrinneringen heb ik niet echtIk weet nog wel dat ik samen met Yvonne Lokerse helemaal na schooltijd naar s Gravenpolder fietste want daar woonde Ronald Bezemer,en die vonden we allebei zo leuk.Ik weet wel dat ik bevriend was met Marloes van Woudenberg,Carolien Alink Daar heb ik wat mee afgelachen. De leukste juf vond ik juffrouw duinhouwer in de eerste klas een hele lieve juf. De vijfde klas was meester Goemaat vreselijke man.

Prinses Beatrixschool, 1977

?