prinses beatrixschool

adr. van ostadestraat in Enschede, ( Toon op kaart )

178 scholieren

Bekijk de volledige pagina van prinses beatrixschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

prinses beatrixschool foto

Op prinses beatrixschool vind je 33 klassenfoto’s en 178 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

veel lol gehad op deze school ging veel om met frank,nico,maikel hoofd van de school was meneer snel verder nog niemand weer gezien mischien op deze manier.

veel lol gehad op deze school ging veel om met frank,nico,maikel hoofd van de school was meneer snel verder nog niemand weer gezien mischien op deze manier

prinses beatrixschool, 1978

ik kan mij er niet zo veel meer van herinderen (eigelijk niks meer)één ding schiet mij nog wel binnen,en dat is dat we elke ochtend een liedje moesten zingen en een stukje uit de bijbel lezen.

ik kan mij er niet zo veel meer van herinderen (eigelijk niks meer)één ding schiet mij nog wel binnen,en dat is dat we elke ochtend een liedje moesten zingen en een stukje uit de bijbel lezen. ik zou het leuk vinden als iemand mij nog kende,ik woonde toen op de sl.louwestraat.

prinses beatrixschool, 1970

In de 6de klas is mij erg bij gebleven dat Waling Vriezema geloof ik een schedelbasis fraktuur heeft gehad.

In de 6de klas is mij erg bij gebleven dat Waling Vriezema geloof ik een schedelbasis fraktuur heeft gehad. harold, ria stuve??, zaten bij mij in de klas. de rest weet ik niet meer iemand anders wel? Een meisje voornaam weet ik niet meer achter naam was hovestad zat ook in mijn klas.

prinses beatrixschool, 1959

?