prinses Beatrixschool

Arboretumlaan 1 in Wageningen, ( Toon op kaart )

229 scholieren

Bekijk de volledige pagina van prinses Beatrixschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

prinses Beatrixschool foto

Op prinses Beatrixschool vind je 47 klassenfoto’s en 229 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw v/d Burgt (lief).

Juffrouw v/d Burgt (lief). Juffrouw Raukema (kattig; deed leuke spelletjes). Meneer Dop (mijn favoriet). Meneer van Veen (prachtige voorlezer). Meneer Glimmerveen (aardig). Meneer van Weeghel (afstandelijk). Invalster mevrouw Baatje (groot en fors).

prinses Beatrixschool, 1954

Ik woon nu samen met mijn vriend Gilbert in Apeldoorn.

Ik woon nu samen met mijn vriend Gilbert in Apeldoorn. Ik werk nog steeds in Wageningen als boekhoudkundig medewerkster bij een grafisch bedrijf. Als ik denk aan de Prinses Beatrixschool, dan denk ik aan mijn toenmalige hartsvriendin Mieke Schouwink. Weet ook nog wel een aantal meesters en juffrouws te noemen: Meester Van der Klis, hoofdmeester Van Dam, meester Jagersma, juffrouw Mosterd, juffrouw Van der Hul.

prinses Beatrixschool, 1980

Grappig dat mijn oude school nu een Vrije School is (mooie naam overigens!), mijn eigen kinderen zaten ook op de Vrije school, maar dan in Groningen.

Grappig dat mijn oude school nu een Vrije School is (mooie naam overigens!), mijn eigen kinderen zaten ook op de Vrije school, maar dan in Groningen. Tegenwoordig zitten ze alle 4 op de Internationale School "Eerde".

prinses Beatrixschool, 1968

?