Prinses Beatrix MAVO

Schaesbergerweg in Heerlen, ( Toon op kaart )

151 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Prinses Beatrix MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 6
  • Schoolgenoten 151

Op Prinses Beatrix MAVO vind je 6 klassenfoto’s en 151 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 103

We hadden een leuke ploeg, maa...

We hadden een leuke ploeg, maar zijn helaas het contact verloren. Heb alleen nog contact met Raymond Daniels

2002, Deleted

Favoriete herinneringen hebben...

Favoriete herinneringen hebben niet direct met het onderwijs op deze school te maken. Pa en Mem Tuk waren de cipiers van deze strafkolonie. De min of meer idiote bewakers waren Gonkel (Engels) Trees (een spichtig ding dat Duits en Nederlands gaf, mijn 1e jaar was ook haar 1e jaar, mijn god wat wilde ze graag populair zijn), van Doorn - Dorus - met geschiedenis, aardrijkskunde en - zoals het behoort op een Christelijke School - godsdienstles. Er waren ook schatten, zoals mejuffrouw van Voskuijlen, biologie, menskunde (dat was toen in die oertijd nog een apart vak), algebra en meetkunde, Nederlands, Duits en Engels, die kon je geloof ik overal voor inschakelen. Verder was deze schoo, met zijn dictatoriale regiem een komplete ramp voor een puber in de jaren zestig. Ik ben vier keer van school gestuurd, o.a. omdat (natuurlijk) mijn haar te lang was, stukken in de naden van de pijpen van mijn spijkerbroek etc.

2002, Hans

juf engelen voor handenarbeid,...

juf engelen voor handenarbeid, broers voor aardrijkskunde, snoeks biologie, Vooral mijn "handige" juf Engelen ..wat zou ik die nog graag eens zien (en voelen). weet jij waar ze is ? mail me *************

2002, Deleted
?