Prinses Beatrix

Trompweg 12 in Nijverdal, ( Toon op kaart )

170 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Beatrix, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinses Beatrix foto

Op Prinses Beatrix vind je 10 klassenfoto’s en 170 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kwam in de 3e klas bij juf Hogeboom in de klas.

Kwam in de 3e klas bij juf Hogeboom in de klas. Vriendinnetjes waren Roswitha Smalbrugge, Irene Kottier, Ellen Borkent, Wating Lin en Susan Exoo. Leukste leerkrachten: juf Hogeboom en meester Waanders

Prinses Beatrix, 1983

Ik heb na de LBO een opleiding in de metaal gedaan bij de SMEOT te Hengelo en ben vervolgens gaan werken bij een gereedschapmakerij.

Ik heb na de LBO een opleiding in de metaal gedaan bij de SMEOT te Hengelo en ben vervolgens gaan werken bij een gereedschapmakerij. Momenteel ben ik huismoeder en woon met mijn echtgenoot en drie kinderen in Vriezenveen. Heb jij bij mij in de klas gezeten laat het dan gerust even weten ... pcstitch (a) hotmail (stip) com

Prinses Beatrix, 1983

Ik verhuisde in groep vier, toen ik bij meester Cremer zat.

Ik verhuisde in groep vier, toen ik bij meester Cremer zat. De bruiloft van juf van Rhee kan ik me nog herinneren, allemaal witte kraagjes met roze randjes en een parapluutje. En naar de bowlingboerderij.

Prinses Beatrix, 1985

?