Prins Willem van Oranjeschool

Bosannemoon in Deventer, ( Toon op kaart )

81 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prins Willem van Oranjeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prins Willem van Oranjeschool foto

Op Prins Willem van Oranjeschool vind je 11 klassenfoto’s en 81 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Dit was het eerste jaar dat de school geopend was.

Dit was het eerste jaar dat de school geopend was. Ik was de enige 6e klasser. Er waren in totaal 16 leerlingen, 5 kleuters en 11 leerlingen in klas 1 t/m 6. Er waren 2 leerkrachten: "juf Erna" en meester "Nijmeijer".

Prins Willem van Oranjeschool, 1984

De knoop op de geel-bruine trui van meester Stoobos die een vlek moest verbergen.

De knoop op de geel-bruine trui van meester Stoobos die een vlek moest verbergen. Een knoop op een sweater, midden op zijn buik. Niemand gelooft toch dat ie daar iets dicht moet houden? En de leuke kleutertijd. Maar vooral de pestkoppen in de klas. Die werden maar niet gestraft. "Wij straffen alleen wat we zien" Tja en zo slim als pestkoppen zijn.....Dat was erg jammer, was er vanaf groep 4 tot en met 7 vaak verdrietig en wilde liever naar een andere school. Had er wel een paar vriendinnetjes maar de pestkoppen bleven overheersen. Vanaf groep 8 ging het beter. Samen met mijn beste vriendin Christel. Het kon mij ook allemaal niet meer zoveel schelen. En toen werd het toch nog even leuk. We hebben er ook veel gelachen om juffrouw Janny in haar oranje kevertje en haar vele verhalen over Hanneke die toch zoveel meer huiswerk had als wij.

Prins Willem van Oranjeschool, 1986

Op vogeljacht met Strobos, om vier uit bed.

Op vogeljacht met Strobos, om vier uit bed. Hmmm, geen vogels gezien.....

Prins Willem van Oranjeschool, 1985

?