Prins Willem Alexanderschool

Sand-Ambachtstraat 146 in 's-Gravenzande, ( Toon op kaart )

206 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prins Willem Alexanderschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prins Willem Alexanderschool foto

Op Prins Willem Alexanderschool vind je 38 klassenfoto’s en 206 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat in de klas met arie van de berg en johan aalbrecht en andre haring en een hoop anderen zou leuk wezen om wat van klasgenoten te horen.

Ik zat in de klas met arie van de berg en johan aalbrecht en andre haring en een hoop anderen zou leuk wezen om wat van klasgenoten te horen. En ja ik kan Caroline ook nog wel herinderen ik weet nog wel waar ze toen woonde. dat is weer een tijd geleden

Prins Willem Alexanderschool, 1966

Van Antwerpen, Vedder, Boele, Frederiks (of zo, voor the gym) en natuurlijk handvaardigheid van (hoe heet die ook alweer?).

Van Antwerpen, Vedder, Boele, Frederiks (of zo, voor the gym) en natuurlijk handvaardigheid van (hoe heet die ook alweer?)

Prins Willem Alexanderschool, 1979

Van Antwerpen, 'Kikker', De Rijke (man en vrouw), voetballen met een tennisbal, zaalhockey tijdens de gymles, enz.

Van Antwerpen, 'Kikker', De Rijke (man en vrouw), voetballen met een tennisbal, zaalhockey tijdens de gymles, enz. Iedereen uit het oog verloren want ik ging als enige naar de middelbare school in Den Haag...

Prins Willem Alexanderschool, 1970

?