Prins Willem Alexanderschool

Amstelstraat 7 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

103 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prins Willem Alexanderschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prins Willem Alexanderschool foto

Op Prins Willem Alexanderschool vind je 25 klassenfoto’s en 103 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

best wel leuke schooljaren gehad op deze school,, altijd problemen met de hogeweid school ernaast, meester riesmeijer leuke kerel, jufrouw de Boer met dr blokfluit,, Meester Best echt heilig man,,, hahaha,,, kon wel goed verhalen vertellen.

best wel leuke schooljaren gehad op deze school,, altijd problemen met de hogeweid school ernaast, meester riesmeijer leuke kerel, jufrouw de Boer met dr blokfluit,, Meester Best echt heilig man,,, hahaha,,, kon wel goed verhalen vertellen... juf Irma,, toffe juf geweest, zou niet weten hoe ze er nu uitziet, maar volgens mij was ze jong in die tijd.. met riesmeijer volgens mij getrouwd.. en sem mijn maatje op die school,, hoop je hier ook nog tegen tekomen..

Prins Willem Alexanderschool, 1980

Ik kwam pas in groep 7 op deze school maar heb het erg naar mijn zin gehad.

Ik kwam pas in groep 7 op deze school maar heb het erg naar mijn zin gehad.... Klasgenoten die ik nog weet waren: Marco, Margriet, Ikia, Martin, Hanne, Carla, ....

Prins Willem Alexanderschool, 1988

leuke meester riesmeyer vooral met schoolreisje texel, toen we vanuit onze slaapzaal de jongens zaten tepesten en meester riesmeyer het nodig vond om ons (jeanette meyer en mij) weg tehalen uit de slaapzaal en bij hem moesten slapen op de kamer.

leuke meester riesmeyer vooral met schoolreisje texel, toen we vanuit onze slaapzaal de jongens zaten tepesten en meester riesmeyer het nodig vond om ons (jeanette meyer en mij) weg tehalen uit de slaapzaal en bij hem moesten slapen op de kamer. En wat hij niet wist is dat wij stiekum zaten tegluren hoe hij zich verkleedde voor de nacht. strenge meester willemse met zijn liniaaltje (krak brak). had een hele goede vriendin die in klas 4 ging verhuizen en waar ik het toen heel moeilijk mee had . He angelique!!!!!!!!!! gelukkig heeft zij mij onlangs gevonden was altijd erg verliefd op alex kee. Ging in klas 5 en 6 veel met martine koedijk om , en we waren de enigste twee die altijd met de jongens mochten voetballen. Heb een hele leuke tijd gehad op die school . alleen erg jammer dat je na die 6 jaar niemand meer ziet. Mijn vriendinnen waren trouwens in die tijd angelique , martine , marion, myra,jeanette,christa,ellen,astriden jansje, de jongens waar mee ik om ging waren ALEX, ronald,bram,egbert en in het begin ook nog herman.

Prins Willem Alexanderschool, 1973