prins willem alexanderschool

edward grieghof in Terneuzen, ( Toon op kaart )

67 scholieren

Bekijk de volledige pagina van prins willem alexanderschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

prins willem alexanderschool foto

Op prins willem alexanderschool vind je 8 klassenfoto’s en 67 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meester dingemanse en meester overbeeke ook de juffen de feijter herinner ik me nog goed,ik zelf was het meest met ria zegers .

meester dingemanse en meester overbeeke ook de juffen de feijter herinner ik me nog goed,ik zelf was het meest met ria zegers

prins willem alexanderschool, 1971

Het begon voor mij toen de school nog 'op Driewegen' was.

Het begon voor mij toen de school nog 'op Driewegen' was. Twee leerkrachten: dhr. Buysse, later dhr. van Toorn en juf de Feyter (mijn moeder). Op het schoolplein werd getold en zelfs hoepelen deden we nog. In de klas stond nog een kolenkachel met een meterslange buis naar het dak. De gegevens van oud-leerlingen werden bewaard op de zolder....

prins willem alexanderschool, 1965

Hinkelen met die gestreepte kousen (blauw-wit en rood-wit) De musicals die de zesde klassen mochten doen.

Hinkelen met die gestreepte kousen (blauw-wit en rood-wit) De musicals die de zesde klassen mochten doen. En meester de Koning waar ik uit verveling een werktstuk van 60 bladzijde maakte. Mijn beste vriendin van toen is dat vandaag nog: Suzie. Samen de bazar voor Samuel organiseren was toch wel het hoogtepunt!

prins willem alexanderschool, 1972

?