Prins Willem-Alexander school voor Chr. Mavo

Zandberstraat 2 in IJsselmuiden, ( Toon op kaart )

286 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prins Willem-Alexander school voor Chr. Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prins Willem-Alexander school voor Chr. Mavo foto

Op Prins Willem-Alexander school voor Chr. Mavo vind je 34 klassenfoto’s en 286 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Goeie klassefeesten, Pijn in m'n kop van het drinken in Zur Post en Bistro(cafe's in Meinerzhagen) Relschoppen bij Sleep Walking Harm vd Sluis (biologie) en Animal Annema (Engels) zij werd vooral boos in het lokaal met de koptelefoons met headsets want da

Goeie klassefeesten, Pijn in m'n kop van het drinken in Zur Post en Bistro(cafe's in Meinerzhagen) Relschoppen bij Sleep Walking Harm vd Sluis (biologie) en Animal Annema (Engels) zij werd vooral boos in het lokaal met de koptelefoons met headsets want daar werden vreemde dingen door gezegd, geinige klasgenoten in de diverse jaren zoals Wim de Lange, Harrie en Wim v Asselt, René de Kleine, Freddy Schinkel, Pieter Mondiaan en Jacco en Wim Konijnenberg, Jan Heuting, Cor van Dalfsen en vele anderen.

Prins Willem-Alexander scho..., 1976

Eigenlijk had ik niet zoveel tijd om naar school te gaan.

Eigenlijk had ik niet zoveel tijd om naar school te gaan. Ik zat het liefst gewoon de hele dag in de stal met mijn pony('s). Na schooltijd moest ik ook nog trainen voor de wedstrijden dus huiswerk maken was ook geen favoriet. Altijd liep ik in een strakke spijkerbroek en leren jas rond. Veel vriendinnen had ik niet want ik kon het beste met jongens opschieten. De vriendinnen die ik wel had waren ook goede vriendinnen. Ik loop nu nogsteeds niet mee met de massa dus je kan wel zeggen dat ik nogsteeds erg eigenzinnig ben ha ha.

Prins Willem-Alexander scho..., 1978

Het lange lint aan fiesten dat elke ochtend naar IJsselmuiden reed.

Het lange lint aan fiesten dat elke ochtend naar IJsselmuiden reed. Altijd bonje met die man met die baard voor Aardrijkskunde. Toffe muzieklessen met hoe het 'ie ook al weer. Snacken bij die snackbar waarvan de eigenaar nu een vistent op de IJssel heeft.

Prins Willem-Alexander scho..., 1979

?