Prins Willem Alexander MAVO

Willem Pastoorstraat 5 in Schiedam, ( Toon op kaart )

290 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prins Willem Alexander MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prins Willem Alexander MAVO foto

Op Prins Willem Alexander MAVO vind je 37 klassenfoto’s en 290 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

klasgenoten:marja van de linden,hebk van holten,arnold van de berg,annelies zuidgeest,marja duifhuizen,henk van wieringen,erna vd most,dineke eijkenbroek,evelien broekhuizen,wouter de poter enz enz leraren goergen,brand,de hoog,harmannie,hoogslag,tempel(

klasgenoten:marja van de linden,hebk van holten,arnold van de berg,annelies zuidgeest,marja duifhuizen,henk van wieringen,erna vd most,dineke eijkenbroek,evelien broekhuizen,wouter de poter enz enz leraren goergen,brand,de hoog,harmannie,hoogslag,tempel(dat was net een rotje wat ontplofte als hij kwaad werd)baaima enz

Prins Willem Alexander MAVO, 1975

Prima tijd gehad en veel gelachen.

Prima tijd gehad en veel gelachen. Ook hier was ik regelmatig op de gang te vinden. Aan wie zou dat nou gelegen hebben?? :-)) Lohmans was mijn favoriet en De Boer (wiskunde) vond ik een ... (laten we het op zeer irritant houden!).

Prins Willem Alexander MAVO, 1984

Ik heb hier het vierde jaar Ulo gedaan, nadat wij verhuisd waren van de Irene II.

Ik heb hier het vierde jaar Ulo gedaan, nadat wij verhuisd waren van de Irene II. Dit was het eerste jaar van deze school nadat hij gebouwd was.

Prins Willem Alexander MAVO, 1968

?