Prins Mauritsschool

Brandemeer 1 in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

305 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prins Mauritsschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prins Mauritsschool foto

Op Prins Mauritsschool vind je 48 klassenfoto’s en 305 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Klas vier met meester Hoekzema, waar we veel handvaardigheid deden.

Klas vier met meester Hoekzema, waar we veel handvaardigheid deden. Altijd 'verliefd' op Chris postma/postuma (?)Klas zes met meester ter Horst en de Mattheus Passion. Klas drie was minder met Juf van der Ploeg. Handwerkles was een crime

Prins Mauritsschool, 1975

Juf meindertsma en hoofd meester van Oostijen blijven als herinnering.

Juf meindertsma en hoofd meester van Oostijen blijven als herinnering. Juf Aalders voor de 1e en 2e klas De meesters hoekstra (Gym) en Schrovenwever (volgens mij de juiste schrijfwijze) waren ook aan deze school verbonden. Volgens mij was er dan nog meester Kuperus voor geschiedenis. Verder laat mijn geheugen me even in de steek. Ik woonde tijdens mijn school tijd in de kei.

Prins Mauritsschool, 1970

Kan me weinig herinneren.

Kan me weinig herinneren. In de vierde verhuisd. De lessen Fries van Steenstra (?) waren horror. Hoevaak ik 'knientje' heb moeten zeggen?? Softbal op het plein bij gym, dat was leuk! En P. van de Petteflet in de 1e! (Werd voorgelezen.) Blokfluitles was ook leuk! (Van Ter Horst?)

Prins Mauritsschool, 1979

?