Prins Hendrikschool

Prins Hendrikstraat in Haarlem, ( Toon op kaart )

224 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prins Hendrikschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 85
  • Schoolgenoten 224

Op Prins Hendrikschool vind je 85 klassenfoto’s en 224 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 183

juffrouw zwart--.

juffrouw zwart--

2002, Deleted

Gelukkig heb ik een klassefoto gevonden.

Gelukkig heb ik een klassefoto gevonden.Ook heb ik nog een programmaboekje van onze afscheidsavond, namen die daarop voorkomen zijn: Frits Hartgers, Jan Vos, Peter Bloemendaal, Lex van der Slor, Willy van Someren, Frans Born, Marian Misset, Ivonne Meijers, Helga Gorter, Olga Smulders.Andere namen die ik mij herinner zijn: Aad Koenekoop, Peter Veenstra, Ans Peute, Fred Erdtsieck, ? Kilian, Loes? Boersma en natuurlijk Francis Bonsel (van haar zou ik heel graag iets horen heb heel goede herinneringen aan haar en haar moeder).Mailen kan naar inekevandijck dan de staart en de planet *******

2002, ineke

Namen van leraren die ik nog weet zijn mevr.

Namen van leraren die ik nog weet zijn mevr. Brandt, mvr.v. Ingen en dhr. Kooyman. Deze laatste was hoofd van de school. Als wij op schoolreisje gingen, kregen de meisjes een oranje strik in hun haar en de jongens om hun arm. Dit om niet zoek te raken. Namen van klasgenootjes die ik nog weet zijn, Marianne Kuipers, Marinel Gerritsen, Carla Janssen, Greetje van Es, Margret Offerman, Jaqc Groeneveld, Armanda vd Gragt, Ansje Ruigrok, Jenny Berg, Greetje v. As.

2002, marianne
?