prins hendrik school

prins hendrikstraat in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

247 scholieren

Bekijk de volledige pagina van prins hendrik school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

prins hendrik school foto

Op prins hendrik school vind je 86 klassenfoto’s en 247 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

juf tempelman een lieverd.

juf tempelman een lieverd. juf.sloot streng. meester roukema een heethoofd. meester spliet waanzinnige leuke meester las altijd voor ,spannend. meester vermeulen,ging wel. meiden:conny meier daar keek iedereen tegenop.monique de winter vond ik best wel tuttig.nancy kasteel die zie ik regelmatig haar zoon zit bij mijn zoon in de klas.christina van der lugt had prachtig haar.diana jansen een gewone meid.hellen van biezen die mocht ik niet wat een tuthola. jongens:gerard van duikeren was een leuke jongen en kon goeie cijfers halen.arie visser een leuke malloot.joop van de bos die was altijd even afwezig in de klas deed rare dingen veel fantasie?henk de mink die zat voor mij wat hebben wij veel gelachen.rob ramsaran dat was het showmannetje.al met al een leuke tijd geweest. graag kom ik weer in contact met ieder die mij nog ken van toen.reageren *************************

prins hendrik school, 1969

De klassen van meester Spliet vond ik het leukste.

De klassen van meester Spliet vond ik het leukste. Ik heb twee jaar achter elkaar bij hem in de klas gezeten.

prins hendrik school, 1971

Inmiddels is de reunie geweest in sept 2006:ik vond het erg leuk om Wilma en Mirjam te zien en te spreken.

Inmiddels is de reunie geweest in sept 2006:ik vond het erg leuk om Wilma en Mirjam te zien en te spreken. Ze zijn, wat mij betreft, niets veranderd. Jammer dat er niet meer klasgenootjes waren...maar over 5 jaar(2011) komt er weer een en dan zijn we er allemaal, toch? Meester Drijver daarvoor meester vd Woude, meester Schouten Mia Dietvorst (waar ben je?) Cora van Leeuwen, Trudy vd Brink (waar is je foto?) Jan vd Plank, Moska Jurdens, Thea en Tini Hufkens Tine dauw van de Krab Sonja Bal, Ria Brijs, Marja v Zijl, Toos Prins, Wilma de Ridder,Ertan Geliki, Mirjan Slavenburg,Silvia Baardmans, Wilma vd Vugt, Robbie v Bueren, Erna Groeneveld, Peter ten Have, Leny Poortman, Dirk den Boer, Shirley Kok, John Bayes, Ton Dulk, Sjaak Verwaal.

prins hendrik school, 1963