Prins Constantijn School

Toverberg 6 in Zoetermeer, ( Toon op kaart )

145 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prins Constantijn School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prins Constantijn School foto

Op Prins Constantijn School vind je 28 klassenfoto’s en 145 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Terugdenkend aan de Prins Constantijnschool in Zoetermeer kan ik niet anders dan concluderen dat het een erg leuke school was.

Terugdenkend aan de Prins Constantijnschool in Zoetermeer kan ik niet anders dan concluderen dat het een erg leuke school was. Helaas ben ik in 1981 door een verhuizing naar Breda van school veranderd. In het begin van de jaren 90 heb ik nog een reunie meegemaakt maar ik heb begrepen dat het "oude" gebouw waarin ik les kreeg inmiddels niet meer bestaat.

Prins Constantijn School, 1977

Paaltjesroof was altijd erg leuk, ik vond het heel jammer dat ik groep 7 en 8 in een ander gebouw moest meemaken omdat we gefuseerd waren en ons oude schoolgebouw was verbrand.

Paaltjesroof was altijd erg leuk, ik vond het heel jammer dat ik groep 7 en 8 in een ander gebouw moest meemaken omdat we gefuseerd waren en ons oude schoolgebouw was verbrand. Nu staan er huizen...vind ik helemaal niet leuk!!Er zitten zoveel leuke herinneringen aan dat plein (met de stenen!)

Prins Constantijn School, 1987

Meester van der Schenk, Meester lamboo; prachtige tijd gehad! Jammer dat de school er niet meer is, nu ik weer in de buurt woon!.

Meester van der Schenk, Meester lamboo; prachtige tijd gehad! Jammer dat de school er niet meer is, nu ik weer in de buurt woon!

Prins Constantijn School, 1975

?