Prins Bernhardschool voor LEAO

Graaf Florisstraat in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

183 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prins Bernhardschool voor LEAO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prins Bernhardschool voor LEAO foto

Op Prins Bernhardschool voor LEAO vind je 19 klassenfoto’s en 183 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hele leuke tijd gehad op deze school.

Hele leuke tijd gehad op deze school. Handwerken van PolleWop, speelde vaak met haar gebit waarbij wij de leukste fantasieen hadden dat het de nootjes van de gevulde koeken waren die tussen haar gebit zaten... hahahaha. Engels van mevrouw Suiker was ook altijd leuk, ze woonde bij mij om de hoek. Typelessen van mevrouw Lobo, heb er nog profijt van. Ik zou het erg leuk vinden om nog eens wat van klasgenoten van die tijd te horen. Namen die ik me herinner zijn: Jolanda Gladpootjes, Febe Sleebos, Simone de Winter, Karin de Jongh, Alex(andra)... En als ik de namen op schoolbank zie komen er meer herinneringen bovendrijven. Ik zou het leuk vinden om eens te mailen met vroegere klasgenootjes.

Prins Bernhardschool voor LEAO, 1978

van golen dat was altijd lachen,hij werd snel boos en dan kreeg hij een enorme rooie kop.

van golen dat was altijd lachen,hij werd snel boos en dan kreeg hij een enorme rooie kop. de leukste klas vond ik 1 d,dat was gemengd. ik vind het leuk om weer contact te krijgen met iedereen die mij van toen nog kennen.dus reageren hoor.************

Prins Bernhardschool voor LEAO, 1974

Hoe vonden jullie Siebring dan!!! Kon je je een grotere gub voorstellen.

Hoe vonden jullie Siebring dan!!! Kon je je een grotere gub voorstellen. Rene de Breems was een lekker stuk maar stierf helaas jong. Ik zou graag nog eens in contact komen met Anita Zegwaard. Indien iemand iets over haar weet stuur mij dan een mailtje: vera_serasta@hotmail.com

Prins Bernhardschool voor LEAO, 1974

?