Ontdek PLUS

Prins Bernhardschool

Prinses Christinalaan 1 in Utrecht, ( Toon op kaart )

73 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prins Bernhardschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prins Bernhardschool foto

Op Prins Bernhardschool vind je 23 klassenfoto’s en 73 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een tijd geleden en de herinneringen zijn dan ook vaag.

Een tijd geleden en de herinneringen zijn dan ook vaag. Maar de speelgoed-uitleen van oude autobanden en veel te zware fietsjes staan me nog wel bij. In diezelfde autobanden ook op de foto met klasgenootjes en niet te vergeten de zandbak met afsluitbare kooi. Ook de trouwerij van juf Pauw staat me nog bij en we hebben nog met boogjes bij het Stadhuis gestaan als ik het goed herinner. Ik hoor hopelijk meer over die tijd als je dit leest. Jim Starreveld

Prins Bernhardschool, 1964

Alleen kleuterschool.

Alleen kleuterschool. Ik herinner mij eigenlijk alleen juffrouw Meyneke, Vera Kreeftmeijer en Jaqueline de Nijs. Zal nog eens in mijn geheugen graven en wat foto's zoeken !

Prins Bernhardschool, 1964

sinterklaasfeest en het oliebollenfestijn in de gymzaal! Heb bij juffrouw Klokke, juffrouw van Lingen, mijnheer Osinga en mijnheer Zwiers in de klas gezeten.

sinterklaasfeest en het oliebollenfestijn in de gymzaal! Heb bij juffrouw Klokke, juffrouw van Lingen, mijnheer Osinga en mijnheer Zwiers in de klas gezeten. Het adres van de school was toch Prins Berhardplein 11? In de laatste klassen zaten bij mij: Karin Kreeftmeijer, Mieke Kuiper, Imre Molnar, Rudi Lefering, Peter Dorhout, Ineke de Jongh, Trudy Ronkes, Peter van de Horst, Wim van Brugge, Ineke Verheij, Annemarieke Morriën, Marian van de Zande, Frans Hondema, Joke Bosch, Anneke Biljard en Jolanda Boleurs. Gelukkig heb ik die namen bij een klassefoto geschreven, anders had ik er denk ik toch wel een paar vergeten! Ik heb deze site pas ontdekt, zal binnenkort wat foto's scannen en op de site zetten. Leuk hoor!

Prins Bernhardschool, 1965