Prins Bernhard

Burg. van Haarenlaan in Schiedam, ( Toon op kaart )

109 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prins Bernhard, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prins Bernhard foto

Op Prins Bernhard vind je 33 klassenfoto’s en 109 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner mij ook dhr.

Ik herinner mij ook dhr. Hoffenaar, die altijd met zijn voet stond te tikken onder het bidden. Juffrouw Smelink uit de 2e klas, die nog sloeg met een lineaal op je handen.

Prins Bernhard, 1960

Mevr.

Mevr. Smelink, Dhr. van Santbrink, Dhr. Hoffenaar, van Eijk, H.P.C. Drost. "schotsje dribbelen " op de vijver als er ijs lag (moet er niet aan denken dat mijn kinderen nu zoiets zouden doen)

Prins Bernhard, 1966

Ik kwam eind 1960 op de Pr.

Ik kwam eind 1960 op de Pr. Bernhardschool, in klas 3. Ik kan me nog meester Kaptein herinneren, meester Hoffenaar, juf Bravenboer (een oudere dame van wie de echtgenoot op de grote vaart zat/had gezeten), juf Smelink, juf Kievit. Van medeleerlingen schieten me de namen van Piet v.d. Vlist, Hans v.d. Sijde, Jaap v.d. Most, Arjan Hordijk, Meta Poort, Loes van Santen, Ria de Swart direct te binnen. Het "schotsje trippelen" kan ik me nog goed herinneren, evenals het "stiekum" een stokbrood halen in de pauze bij de bakker op het Dr. Wibautplein. Een schoolreisje naar Slot Loevestein en naar Gemert, de wandelmarsen (Avondvierdaagse, Sint-Nicolaasmars enz). Ik heb nog het programma van de afscheidsavond van school, op 13 juli 1964. Daarop staan nog een aantal namen, helaas met alleen een letter van de achternaam: Gerrie van T, Cobi de L, Lia D, Hannie K, Helene Sch, Ienke S, Jan v B, Jan B, Martin B, Henk G, Klaas W, Karla D, Paulien S, Anneke B.

Prins Bernhard, 1961

?