Prins Bernhard

Cederstraat 4 in Tilburg, ( Toon op kaart )

183 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prins Bernhard, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Prins Bernhard foto

Op Prins Bernhard vind je 23 klassenfoto’s en 183 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me nog Juffrouw Marleen, Meneer de Vos.

Ik herinner me nog Juffrouw Marleen, Meneer de Vos. Mevr. de poorten. Verder weet ik nog de leuke schoolreisjes die we maakte en een keer dat we naar de bruiloft van Juf. Marleen zijn geweest in Harderwijk.

Prins Bernhard, 1979

Prins Bernard was altijd een hele fijne school.

Prins Bernard was altijd een hele fijne school. lekker klein dus kende je iedereen. Ik kan me meneer de Vos, nog goed herinneren. De rest zie ik ook nog wel zo voor me, maar ben erg slecht in de namen. Mijn beste vriendin was Jolande, wij waren echt altijd samen. Ook Frans, Jan-Willem, Gwendy, Irene, Mignonne die namen komen meteen in me op. Misschien hoor ik zo nog eens iets hoe iedereen nu terecht gekomen is. Lijkt me leuk iets van je te horen.

Prins Bernhard, 1978

tja.

tja......ken nog wel een paar mensen maar kan me niet erg veel meer herrineren wel de heren vos,de kubber,piersma,ik ken er nog wel meer maar die namen he...whahaha ook ken ik nog wel wat kinderen van naam maar die moeten zich eerst maar eens aanmelden hehehehe

Prins Bernhard, 1971

?