Praktijkschool Rotterdam Zuid

Spinozaweg 81 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

32 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Praktijkschool Rotterdam Zuid, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Praktijkschool Rotterdam Zuid foto

Op Praktijkschool Rotterdam Zuid vind je 3 klassenfoto’s en 32 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

mijn herinneringen hier aan zijn heel erg leuk ik heb het hier ook naar me zin gehad en daar ben ik ook de leraren dank baar voor maar ik had daar wel wat kennis zen in die jaren dat zijn moniQeu en koos mark edward en nog veel meer.

mijn herinneringen hier aan zijn heel erg leuk ik heb het hier ook naar me zin gehad en daar ben ik ook de leraren dank baar voor maar ik had daar wel wat kennis zen in die jaren dat zijn moniQeu en koos mark edward en nog veel meer

Praktijkschool Rotterdam Zuid, 1982

de lessen waren altijd leuk bij jufvrouw laging de hond van de hoofd meester was er ook vaak en de juf van hand werken had ook wel eens de hond bij zich ik heb het leuk op deze school gehad.

de lessen waren altijd leuk bij jufvrouw laging de hond van de hoofd meester was er ook vaak en de juf van hand werken had ook wel eens de hond bij zich ik heb het leuk op deze school gehad. ik heb bij meester kramer in de klas gezeten bij meester landman en bij meester zwaan dat was de stage klas de laatsen klas

Praktijkschool Rotterdam Zuid, 1996

van es ad booduwen perry de zeeuw anita schipper petra petter sandy marga stout remon van de steen.

van es ad booduwen perry de zeeuw anita schipper petra petter sandy marga stout remon van de steen

Praktijkschool Rotterdam Zuid, 1993

?