Praktijkschool Koningin Emma

Boslaan 2 in Hoofddorp, ( Toon op kaart )

44 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Praktijkschool Koningin Emma, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Praktijkschool Koningin Emma foto

Op Praktijkschool Koningin Emma vind je 7 klassenfoto’s en 44 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik heb 2 jaar op deze school gezeten en heb daar best wel leuke herineringen aan.

ik heb 2 jaar op deze school gezeten en heb daar best wel leuke herineringen aan. we hadden daar een kelder en daar gingen we in de pauze altijd zitten met een groepje het was wel leuk vooral als de klink eruit was toen moest er weer een leraar komen om de deur open te doen ik hoop dat ik nog wat mensen daar ontmoet het was een leuke maar ook gezeligge tijd

Praktijkschool Koningin Emma, 1983

Ik vind deze school heel erg leuk.

Ik vind deze school heel erg leuk. Soms kan ik laggen met meester blije. Maar nu loop ik lekker stage ik zit nu in de 4e groep. Jammer dat meester vliegert hard weg is maar ja niks meer aan te doen.

Praktijkschool Koningin Emma, 2000

Heb er een leuke tijd gehad.

Heb er een leuke tijd gehad. Was alleen vaak verlegen en de pispaal van de klas. Maar de leraren weet ik me nog goed te herinneren. Was roerige tijd,, de jaren 60. Herrinneren jullie Meneer de Groot nog?? Was de hoofdmeester destijds. Groetjes Gerrit de Gans

Praktijkschool Koningin Emma, 1962

?