Praktijkschool aan Moeilijk Lerende KinderenMlk

Lammenschansweg 6 in Leiden, ( Toon op kaart )

68 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Praktijkschool aan Moeilijk Lerende KinderenMlk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Praktijkschool  aan Moeilijk Lerende KinderenMlk foto

Op Praktijkschool aan Moeilijk Lerende KinderenMlk vind je 0 klassenfoto’s en 68 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

stage lopen op het Lorentzhof.

stage lopen op het Lorentzhof

Praktijkschool aan Moeilij..., 1982

het was de leukste school waar ik heb opgezeten met veel leuke leerlingen en hele leuke docente hier wou ik nog wel een paar jaar op school zitten maar dan alleen als juffrouw inge,martine,irene,janneke,els,antoinette er nog zijn.

het was de leukste school waar ik heb opgezeten met veel leuke leerlingen en hele leuke docente hier wou ik nog wel een paar jaar op school zitten maar dan alleen als juffrouw inge,martine,irene,janneke,els,antoinette er nog zijn

Praktijkschool aan Moeilij..., 1998

ja waren wel leuk mentors en leerlingen vind ene kant wel jammer dat ik weg ben maar ik moest en zou verder leren hihihihi.

ja waren wel leuk mentors en leerlingen vind ene kant wel jammer dat ik weg ben maar ik moest en zou verder leren hihihihi

Praktijkschool aan Moeilij..., 1998

?