Praktijkleercentrum Voor Administratieve Beroepen

Bassin 186 in Maastricht, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Praktijkleercentrum Voor Administratieve Beroepen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Praktijkleercentrum Voor Administratieve Beroepen foto

Op Praktijkleercentrum Voor Administratieve Beroepen vind je 0 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hier heb ik een omscholing gedaan voor: Administratief Medewerkster in een fulltime dagopleiding.

Hier heb ik een omscholing gedaan voor: Administratief Medewerkster in een fulltime dagopleiding. (8.30 -17.OO uur) Viel niet mee met nog een huishouding met 3 kinderen!

Praktijkleercentrum Voor Ad..., 1996

Ja Maria vd Hoeven was de dirc.

Ja Maria vd Hoeven was de dirc. destijds. Nog eens voor een stageplaats met haar mee gereden van Roermond naar Maastricht. Ik heb me op deze opleiding (CAVV)laten omscholen in de richting administratie. Maar goed ook, want ik werk nu nog op een accountantskantoor, met veel plezier overigens!!! De leraar die me het meeste in positieve zin is bijgebleven, was die voor Rechten, maar ik ben zijn naam een beetje kwijt, ik dacht Kemmis (of zoiets dus). En de leraren voor economie en informatica waren een aanfluiting (Helaas!).

Praktijkleercentrum Voor Ad..., 1982

Mijn "omscholing" tot commercieel medewerker duurde een maand of vier.

Mijn "omscholing" tot commercieel medewerker duurde een maand of vier. Het simulatiebedrijf was niet echt geweldig, maar het traject daarvoor was wel leuk. In de praktijkruimte zat ik bij Kim de Wit, Lars en Frank. Ik trok echter meer op de meiden van de secretariële richting... (Sabine, waar ben je gebleven?)

Praktijkleercentrum Voor Ad..., 1997