pr. Beatrix, huishoudschool

van horvettestraat, Voorburg in Den Haag, ( Toon op kaart )

39 scholieren

Bekijk de volledige pagina van pr. Beatrix, huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

pr. Beatrix, huishoudschool foto

Op pr. Beatrix, huishoudschool vind je 1 klassenfoto’s en 39 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Onwijs leuke tijd gehad:ik zat bij Wilma,Judith,chris,Sandra,Tieneke.

Onwijs leuke tijd gehad:ik zat bij Wilma,Judith,chris,Sandra,Tieneke.we hebben veel lol getrapt en weinig opgelet waren ons steeds aan 't opmaken.tot grote ergenis van de leerkrachten.

pr. Beatrix, huishoudschool, 1976

toneel met sita zijlstra,en nog vele de juf die toneel gaf had een dochter ze heette Jolie.

toneel met sita zijlstra,en nog vele de juf die toneel gaf had een dochter ze heette Jolie.Ben veel namen vergeten. Graag reacties

pr. Beatrix, huishoudschool, 1975

ik heb leuke herineringen aan tjecheslowakije waar we heen gingen op kamp en vaak buiten het stiekem roken met vriedinnen met reffel jessica wendy enzo.

ik heb leuke herineringen aan tjecheslowakije waar we heen gingen op kamp en vaak buiten het stiekem roken met vriedinnen met reffel jessica wendy enzo...en dat we regelmatig juffrouw van den ende peste van wiskunde vond ik achteraf wel zielig hihi meester metz vond ik ook altijd een leuke man dan had je meester groen nog die wel streng kon zijn en we hadden 1meester met tekenen die was echt heel leuk maar zijn naam ben ik kwijt ik hoop dat er meer van mijn klas zich registreren vind ik wel leuk om oude herineringen weer op te halen met elkaar nou tot horens gr natas

pr. Beatrix, huishoudschool, 1990

?