Potgieterschool

Bilderdijkpark 12 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

557 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Potgieterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Potgieterschool foto

Op Potgieterschool vind je 151 klassenfoto’s en 557 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De Bellamyschool (Elisabeth Wolflaan) ging over in de Potgieterschool.

De Bellamyschool (Elisabeth Wolflaan) ging over in de Potgieterschool. ribut ape staart free- ler pnt en el. Wij zijn nog een keer bij Meester Brink (inderdaad de broer van....) thuis geweest in de Bijlmer. Hij had ook een hond die vaak mee naar school kwam. Met een musical "Ca c'est Paris" namen we afscheid van deze school. De liedjes zitten nog in mijn hoofd. Onder andere "Adieu Paris aan de Seine, wat gaat zo'n vakantie toch snel......" en "Clochard, Clochard vertel een verhaal.....". Lees ook het stukje bij de BELLAMYSCHOOL eens. Jim Grigoleit de man met de blonde krullen toch??? JE KUNT ME MAILEN... adres staat in dit stukje verweven, voor de slimmerikken!!!

Potgieterschool, 1970

We hebben in de 5e klas een prijs gewonnen en zijn toen 3 weken naar Oud-Valkeveen geweest.

We hebben in de 5e klas een prijs gewonnen en zijn toen 3 weken naar Oud-Valkeveen geweest. Enkele klasgenoten Marjolijn, Bennie van LaarhovenRobert, ,Michel, Tino, de broertjes Laagwater,Ronnie van Wely(monopoly'en) Meester van Wijngaarden trouwde in die tijd en droeg altijd een bruin corduroy pak. Zijn nog bij hem thuis geweest in de Bijlmermeer.Het singeltje van de franse jongensgroep de Poppys roept ook herinneringen op. En natuurlijk niet te vergeten .... de schooltandarts!

Potgieterschool, 1966

ik was net terug uit Australie en sprak in het begin geen nederlands,doe eens een berichtje trudy e.

ik was net terug uit Australie en sprak in het begin geen nederlands,doe eens een berichtje trudy e. we kusten heel onschuldig op de lage vuursche op de foto ben jij 2e van rechts zittend richardpuntjekroonstaartje van een aapmuziekinstrumentnederland Ik weet ook niet wie de aanbidder is

Potgieterschool, 1968

?