Poort Christelijke Technische School De

Laanslootseweg 1 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

466 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Poort Christelijke Technische School De, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 42
  • Schoolgenoten 466

Op Poort Christelijke Technische School De vind je 42 klassenfoto’s en 466 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 361

leuke school/gezellige tijd/...

leuke school/gezellige tijd/

2002, Ed

Ik zat in de klasse 2B1 3B1(2x...

Ik zat in de klasse 2B1 3B1(2x) en heb 2 jaar partime onderwijs gevolgd. Favoriet leraar den Otter Schoolvrienden waren Pieter Brede-meijer,Klaas Zwart,Rinus Neele. Verder bekende naen zijn Wildschut Veerman Directeur de Lange,v.d.Roovaart en Brands, Geringa heel weinig voor Engels gehad maar weet inderdaad nog dattie van alles naar je kop slingerde.

2002, Deleted

Weet er niet veel meer van. Wi...

Weet er niet veel meer van. Wildschut gaf wiskunde. Soms kreeg je geen les, maar mocht je meehelpen de schoolkrant te maken. Ik zat in 1B5(70/71), 2B1(71/72) en 3C1(72/73) brood en banket. Rond Sinterklaas en de kerst was het hardweken voor ons. Boterletters maken, figuurtjes van marsepein en kerstkransen. Voor een appel en een ei werd het aan de leerlingen verkocht. Leuke tijd. Jammer van dat dodelijke ongeluk (ik weet niet meer welk jaar) van een leerling. We renden tussen de middag altijd naar de patatkraam. Je moest daar snel heen anders was je pauze om voordat je je patat had. Hij keek niet uit en stak pardoes over. Ik zie hem nog steeds liggen. Is toch al ruim dertig jaar geleden.

2002, Deleted
?