Pontanusschool

2e van swindenstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

144 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Pontanusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Pontanusschool foto

Op Pontanusschool vind je 32 klassenfoto’s en 144 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vanaf de derdeklas zat ik bij Juffrouw Hinne, en ik koester nog vaak de gedachte dat ik het toen reuze naar mijn zin had! Op de hoofdmeester Oterloo had ik de pest aan, wat een bullebak! Het schoolreisje naar Renkum, vondt ik top, en heb me prima vermaa

Vanaf de derdeklas zat ik bij Juffrouw Hinne, en ik koester nog vaak de gedachte dat ik het toen reuze naar mijn zin had! Op de hoofdmeester Oterloo had ik de pest aan, wat een bullebak! Het schoolreisje naar Renkum, vondt ik top, en heb me prima vermaakt, ik was de kleinste uit de klas, en kreeg misschien daardoor wat meer aandacht van de meisjes, alleen voor mij niet de "juiste"aandacht, ze dachten zeker hun kleine broertje te verzorgen, hahahahahahaha!!

Pontanusschool, 1956

Ik kwam net uit Engeland en kon nog geen Nederlands spreken en zat in de klas bij meester Otter en Otterlo,Kan helaas geen namen meer van klasgenoten maar misschien wel leuk als iemand reageert.

Ik kwam net uit Engeland en kon nog geen Nederlands spreken en zat in de klas bij meester Otter en Otterlo,Kan helaas geen namen meer van klasgenoten maar misschien wel leuk als iemand reageert.

Pontanusschool, 1961

woonde in de Von Zesenstraat en Roomtuintjes,zat in de klas met o.

woonde in de Von Zesenstraat en Roomtuintjes,zat in de klas met o.a. paultje (Paul) visser en zijn broer Frank, robert honing (nog een dag meegeweest naar de camping), marcel spoor en petra debens ; voetbalde met Ronnie (Ronald) van der Meer bij Madjoe (nu Fortius); zwerven over de dappermarkt, door de indische buurt en in de havens, spelen op het bodencentrum, hutten bouwen op jongensland met buurthuis de Werf(de beroemde vakantiekampen op de hei) en inderdaad Bram van het cafe. heb nog het afscheid meegemaakt van meester Otterloo (kreeg inderdaad een kado aangeboden namens de leerlingen en de ouders bij de sluiting van de school). de Sweet en Slade nadoen in de Werf op houten gitaren en een houten drumstel Kan me het eten bij de surinaamse juf ook nog herinneren;

Pontanusschool, 1971

?