Politieschool

Scheveningen (1977) in Den Haag, ( Toon op kaart )

125 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Politieschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Politieschool foto

Op Politieschool vind je 46 klassenfoto’s en 125 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Klas 88 A.

Klas 88 A

Politieschool, 1976

Klas 79-3: Schitterende tijd gehad.

Klas 79-3: Schitterende tijd gehad. Met z'n 20-en in het pension van Mondriaan.(Te) weinig leren en (te)veel drinken. Excersitie van Jan Bom, een hoofdagent waar je tegenop keek. Denk nog vaak terug aan de tijd in Den Haag (4 jaar totaal), erg veel van het politievak geleerd. Hopelijk volgend jaar een 25-jarig reunie?? Oud klasgenoten, neem contact op.

Politieschool, 1979

Ha nog een jaar echt blokken op grote wetten, ( van Nieuwenhoven) en kleine wetten ( Turfboer) , PPO van Jan Bom voertuigtechniek, zwemmen in die ouwe Regentes en rondjes rennen in het Zuiderpark.

Ha nog een jaar echt blokken op grote wetten, ( van Nieuwenhoven) en kleine wetten ( Turfboer) , PPO van Jan Bom voertuigtechniek, zwemmen in die ouwe Regentes en rondjes rennen in het Zuiderpark. Zomers over de boulevard, patsen in je eerste uniform. en veel klaversjassen in de pauzes. Na onze opleiding ging de school dicht helaas volgens mij een heel grote vergissing.

Politieschool, 1982