Pnielschool

Sandelingplein 25 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

162 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Pnielschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Pnielschool foto

Op Pnielschool vind je 31 klassenfoto’s en 162 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam pas in de 5e klas op school maar heb een leuke herinnering aan die school.

Ik kwam pas in de 5e klas op school maar heb een leuke herinnering aan die school. Meester de Booy. De handwerkjuf waar ik erge problemen mee had. Meester de Jong (hoofdmeester) vertelde ook wel erg veel christelijke verhalen bij iedere les waardoor onze hele klas een achterstand opgelopen had! Later is hij weggegaan en kregen we een ander ervoor in de plaats, dat was aanpoten! Mijn vriendin in die tijd was Carla van Wijk.

Pnielschool, 1973

Ik kwam in Oktober 1990 naar Nederland vanuit Curacao.

Ik kwam in Oktober 1990 naar Nederland vanuit Curacao. Ik kwam dus in groep 8 gelijk met vele leuke kinderen. Het gezellige was het zingen altijd met dhr. Schalkoord. Gym vond ik supergaaf.

Pnielschool, 1990

Het speelplein, Juffrouw vliegendhart,(liever dan meestervliegendhart).

Het speelplein, Juffrouw vliegendhart,(liever dan meestervliegendhart).Hoofdmeester,DeHeer Bloemendaal. Meester Den Oude, Meester Schalkoord. Klas genoten; Sandra Pors,Natalie de Jong,Nancy van Tiel, Ilze Kruithoff, Angela ,Arti,Astrid,Saskia Rotteveel.Rabecca de Jong. Edwin Krijenbrink, Peter de Nobel,Albert Brauwn,Remco Opdenkamp,Barry Greonee,Patrick Smit,Remco Vos,Michael Lagendijk(IK),Petra...Ik weet de rest even niet. Kerstmis was altijd ontzettend mooi en gezellig daar. Wat een fantastische sfeer altijd. In de warme zomers mochten we el eens langer pauze houden. In de periode van klas vier hebben we nog klasgenootjes zien komen en gaan. Meester den Oude ging trouwen en nam de hele Pnielschool mee naar een kerkje in Portugaal. Schalkoord kon met een stinkende sigaar,faschineren en vertellen als de beste. Daarbij speelde hij daaglijks de piano en leerde ons zingen! In de 3e en 6e jaar kan ik mij nog Schoolreisjes herinneren naar Drievliet en kasteel/slot Muiden. Ook komt in mij op de stiekeme tripjes naar de drogist voor honingblok en zoethout tijdens onze pauze's. Ik ben eigenlijk nog steeds op zoek naar Rebecca de jong, al weet ik nier zeker of ik haar achternaam hier goed heb. Ze heeft niet de volle 6 jaar op de Pnielschool gehad. Ik ben haar later nog tegengekomen in de wijk waar mijn ouders wonen als postbezoger, op de fiets. Ik meen haar vrij recent bij een stoplicht te hebben gezien en mijn zelfs ook hebben herkend vanuit onze auto's. Ik ben na de Pnielschool naar "De Vaan" gegaan. Laat wat van jullie horen en laat mijn weten of je interessen hebt in de algehele schoolreunie van de "Pnielschool" te Rotterdam. Er woord onderhandeld aan een reunie van alle klassen ooit onder die schoolnaam en leeraren hebben plaatsgevonden!! De datum is gepland op Oudennieuwavond 2008 te Sandelingeplein/strevelsweg in het oude schoolgebouw. Er moet met schoolbank nog verdere onderhandelingen worden besproken. Doe mee en spoor oudeklasgenoten op om dat evenement tot een van de grootste in de Nederlandse geschidenis te maken.Mensen zijn er voor mensen!!

Pnielschool, 1978