Plantage MAVO

Plantage in Beverwijk, ( Toon op kaart )

352 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Plantage MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 109
  • Schoolgenoten 352

Op Plantage MAVO vind je 109 klassenfoto’s en 352 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 327

Favouriete herinneringen? Mi...

Favouriete herinneringen? Misschien die leraar (meneer Zoet? Duits? Nederlands?) die sprak met "nattigheid" en steevast zijn kin op het buro legde om zijn sokken op te halen. Minder leuk is het strafwerk van de wiskundeleraar (Scholten?): het overschrijven van 1 pagina uit het woordenboek, inclusief leestekens. Of vergeet niet die Regio overhoringen van de leraar Engels, BRRRR. De concierge die maar weinig lach kon produceren (maar ik kon het prima met hem vinden) Wel een knusse kleine school.

2002, Kitty

Leuke school waar ik in de 2e ...

Leuke school waar ik in de 2e op kwam. Markant figuur was de oubollige De Klerk natuurlijk. Man stamde nog uit de middeleeuwen. Verder een hele leuke tijd gehad daar. Met name biologie van Zweeris, Engels van Pietersz, Duits van Wagemaier, Nederlands van Boone, Geschiedenis van Berkhout. Kuipers was concierge en wat minder geliefd bij een ieder. Klasgenoten waren: Rob Zijlstra, Jan Tromp, Erwin Verstrepen, Olijfje, Marja...., Daina Lugtig, Gerard Idema. En natuurlijk vergeet ik de meerderheid. Hierna ik ik de Havo gedaan en werk nu inmiddels als weer 25 jaar in een soort overheidsfunctie in Amsterdam.

2002, Deleted

eerst een jaar moensplein, toe...

eerst een jaar moensplein, toen een jaar ulo baanstraat en daarna naar de nieuwe school aan de Plantage. laatste jaar ulo a, 4 jongens en 20 meiden in de klas

2002, peter
?