P.J.Evertse ULO

Ammanplein 2 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

9 scholieren

Bekijk de volledige pagina van P.J.Evertse ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

P.J.Evertse ULO foto

Op P.J.Evertse ULO vind je 10 klassenfoto’s en 9 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Samen met Angela Kommeren,Ronald Visser, Nico vd Klugt.

Samen met Angela Kommeren,Ronald Visser, Nico vd Klugt. Wij kwamen naar ik dacht in 1972 vanaf de in Den Haag opgeheven Cor Emousschool. Op deze school les gehad met Rini, Sya, Piet(je) e.v.a. Leerkrachten: Piet van Houwelingen, leraar engels. Cor v Maarssen was Directeur.

P.J.Evertse ULO, 1972

Alles! De jaren daar waren in woord fantastisch, ik denk er nog heel vaak aan terug.

Alles! De jaren daar waren in woord fantastisch, ik denk er nog heel vaak aan terug. Met Anja, Lammie, en ga zo maar een poosje door! Cor Maarsen(directeur toendertijd) Hans Verbeek geschiedenisleraar en frans. Ook Ingrid van Tuyl ken ik van die tijd. Kortom een heerlijke fantastische periode. Wat zou ik het leuk vinde om van die mensen nog eens wat terug te horen of zien!

P.J.Evertse ULO, 1974

Leraren die ik mij nog herinner Hans Verbeek -- Cor Maarsen - Dick van Hees Dhr.

Leraren die ik mij nog herinner Hans Verbeek -- Cor Maarsen - Dick van Hees Dhr. Smit ik heb een fijne tijd gehad op deze school veel aan sport gedaan met Hans Verbeek. Ik kom hem nog regelmatig op de voetbalvelden tegen. medeleerlingen die ik mij nog herinner -- Arthur Overmans en Leo van Vliet. graag zou ik willen weten wat er van hen de overige leerlingen is geworden re.hessel at World Xss Supp. nederland

P.J.Evertse ULO, 1964

?