Pius X MULO

H. Hartplein in Veghel, ( Toon op kaart )

43 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Pius X MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Pius X MULO foto

Op Pius X MULO vind je 0 klassenfoto’s en 43 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ben in de tweede klas ingestroomd, na een jaartje brugklas "mocht" ik weg van het Zwijsen.

Ik ben in de tweede klas ingestroomd, na een jaartje brugklas "mocht" ik weg van het Zwijsen. In 71 bij de Landmacht gegaan.

Pius X MULO, 1969

Niet echt.

Niet echt.

Pius X MULO, 1974

Ik zat op deze school toen ik uit Indonesia kwam met de grote stroom van Indische mensen die in 1958 naar Nederland moesten vertrekken.

Ik zat op deze school toen ik uit Indonesia kwam met de grote stroom van Indische mensen die in 1958 naar Nederland moesten vertrekken. Na Kerkrade en Breda kwam ik in Heeswijk terecht en ging in Veghel op school. Ik heb hele goede herinneringen aan de Pius X vw b leraren en leerlingen. Het was in mijn tijd (jammer eigenlijk) slechts nog een jongensschool. Het was toen nog een tamelijk nieuw schoolgebouw met 1 verdieping, was het niet in de Vondelstraat in Veghel? Veel later toen ik er nog eens terugkwam zag ik dat er een second verdieping op gebouwd was Het was de tijd dat de 2 broers Ben en Frans Stappers (directeur) erop zaten. Frans Stappers is geloof ik nu overleden, maar met Ben had ik een tijdje geleden nog telf. contact, maar hij kon mij helaas niet herinneren. Ook zat er toen een indische leraar op die tegenover de Pius X woonde, meneer Kortz. Ik zat in de examenklas-1960 o.a. met de tweeling Cor en Ger van Bakel, Jan Lucius en "Mies" van Schijndel. Andere namen ben ik wat vergeten hoewel de meeste gezichten ik me nog wel herinner. Ik deed eindexamen in de zomer van 1960 en slaagde toen voor mijn MULO. Na een erge moeizame start daarna is het na enkele jaren erg goed met mij gegaan. Ik woon en werk nu in Sydney NSW Australia, maar kom erg geregeld en vaak back to Holland. Bye Bye, Kees Tausent van Heukelom

Pius X MULO, 1959

?