Pieter Louwerseschool

Doornluststraat in Oost-Souburg, ( Toon op kaart )

258 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Pieter Louwerseschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Pieter Louwerseschool foto

Op Pieter Louwerseschool vind je 16 klassenfoto’s en 258 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb maar twee jaar op deze school gezeten.

Ik heb maar twee jaar op deze school gezeten.Ik heb hier een fantastische tijd gehad.Een geweldige meester,eerst meester Steketee en in de 4e meester Wisse.Ik hoor bij de klas die in 1974 van school ging,maar vertrok in 1972 weer naar Den Helder.Mijn grootste vriendin was Christien Schuurman.Zijn we overigens nog.Ik ben heel benieuwd hoe het met de anderen is.o.a Lia Borstelaar,Ricky Wood,Robbert v/d Meulen,Eric Brasser en alle anderen.

Pieter Louwerseschool, 1970

Fantastische school met het lekkere grote plein om te voetballen en andere spelletjes te spelen.

Fantastische school met het lekkere grote plein om te voetballen en andere spelletjes te spelen. Leuke docenten, zelfs naar de tijd met de strenge Meneer Verbeek (tweemaal mogen hebben) kijk ik nu met plezier terug. Favouriete docenten waren toch mevrouw De Winter en Meneer Steketee.

Pieter Louwerseschool, 1978

Ik bewaar veel goede herinneringen aan deze school.

Ik bewaar veel goede herinneringen aan deze school. Ik kan me nog de namen herinneren van juffrouw Step, juffrouw Van Hoepen en meester Steur. Veel van mijn klasgenoten ben ik uit het oog verloren maar in een boekje over de oud-souburgers staan ze allemaal op de foto.

Pieter Louwerseschool, 1957