Pieter Langendijkschool

Pieter Langendijkstraat 44 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

230 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Pieter Langendijkschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Pieter Langendijkschool foto

Op Pieter Langendijkschool vind je 84 klassenfoto’s en 230 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de 1ste klas juffrouw Simons o,o,oh wat een monster was dat.

In de 1ste klas juffrouw Simons o,o,oh wat een monster was dat. zo'n ouwe tang met een grijze knot op haar hoofd geprikt.Weet nog wel hoe zij je van je losse tanden af hielp.Je weet toch 6 jarige kids hun tandjes gaan los dus lekker wiebelen onder de les want hoe eerder eruit hoe eerder de tandenfee langs komt.Maar daar ergerde zij zich schijnbaar aan dus bond zij een draadje om je tand en aan de deurkruk vast,zette je op de gang op een bepaalde afstand en ja hoor je voelt het al au,au,au juf spinnekop trok de deur keihard dicht.Haar motto was "zonder tand misschien meer verstand" want tja nu letten je wel op in de les.De 2de klas juffrouw Norden een gezellig lief mens.3de klas juffrouw Gangadin een gedisciplineerde aardige juf.4de klas meester Arendz dit was een combinatieklas 4&5 klas,was een aardige man met heel veel humor vooral de muzieklessen staan mij goed bij.Over de Bosporus en een ezel die z'n noten nabalkt.Met die klas zijn we ook naar het Jan Willem Roskamphuis geweest in Nunspeet.Was een leuk en spannend kamp midden in de bossen.5de klas meester Gerard Wiersma vond hem niet altijd de aardigste kan me wel een geschiedenistoets herinneren die ik niet had kunnen leren omdat ik ziek was geweest dus ook moeilijk kon maken en daar uiteindelijk stampei om maakte en de klas uit werd gestuurd.Volgens mijn ma leer je daar niets dus op de gang dan moest ik naar huis komen van haar zo gezegd zo gedaan.Dus nooit die toets gemaakt maar wel een 3 op me rapport.Tja dat moest meneer Wiersma maar eens uit gaan leggen hoe dat nou toch mogelijk was.Maar ook een leuke herinnering uit dat jaar.Kamp in Laren meen een boerderij van kennissen van de meester.Was een leuke week.6de klas ook meester Gerard Wiersma heb maar twee weken nog meegemaakt want ik ging verhuizen naar een andere stad.

Pieter Langendijkschool, 1975

marjon eikenaar mieke van bree kees aertz alex janmaat hennie grebe toni sakes .

marjon eikenaar mieke van bree kees aertz alex janmaat hennie grebe toni sakes ....... wouters

Pieter Langendijkschool, 1957

ik kan me voor al de 5e en 6e klas herinneren.

ik kan me voor al de 5e en 6e klas herinneren. De juf van klas 5 Annemarie Norden, en de meester van klas 6 meester Aerns Ben 1985 nog naar een reunie geweest, de school is erg veranderd. Zie een heleboel namen uit mijn klas, weer een reunie jongens?? apuntgrootveldadsjellopuntnl (de site weigert de merknaam van mijn email, maar jullie snappen het waarschijnlijk wel) HEB EEN AANTAL FOTO'S HIER OP DE SITE GEZET !!!!!!!

Pieter Langendijkschool, 1969

?