Phoenix school

Korfmakerstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

45 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Phoenix school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Phoenix school foto

Op Phoenix school vind je 12 klassenfoto’s en 45 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hoofd van de school was meester Lievense en later meester vd Sabben.

Hoofd van de school was meester Lievense en later meester vd Sabben. Andere leerkrachten waren o.a. : juf Pieterson en juf vd Berg. Enkele klasgenoten: George vd Kolk, Hans Sleutelkamp, Frits vd Pluim, Wim Mallé, Jan vd Sas, Wim de Jager, e.a. Ik wacht op de volgende reünie ;-)

Phoenix school, 1955

Juffrouw Van de Berg en Meester Sabbe ben ik mijn hele leven nooit meer vergeten.

Juffrouw Van de Berg en Meester Sabbe ben ik mijn hele leven nooit meer vergeten. Wat waren dat dijken van leerkrachten! Verder heb ik nog ergens een oud 8 mm. filmpje van ons "afscheidstoneelavondje". Ik herinner mij John Riedijk, Frans de Vries, Frans Kunst, Wim de Jong, Lex Noordermeer, Fred van Leeuwen, Ronnie Alblas, enz. enz. Ik weet ook nog dat ik gek was op een meisje van de school "De Korf" die op de eerste etage van het gebouw zat. Dit meisje heette Maddie Meijers. (Heb daar natuurlijk nooit wat van laten blijken!) Ik heb daarna nooit meer iemand teruggezien. Als er belangstelling voor kontakt is dan hoor ik dat wel.

Phoenix school, 1954

Mijn fijnste herinnering is de leraar de Heer C.

Mijn fijnste herinnering is de leraar de Heer C.van Sabben,daar deze zo goed kon vertellen en het buiten spelen met de meisjes van de meisjesschool De Korf. Mogelijk kan iemand mij mailen waar Ria Boekelman nu woont.

Phoenix school, 1955

?