Philippusschool

Louis Bouwmeesterstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

213 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Philippusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Philippusschool foto

Op Philippusschool vind je 47 klassenfoto’s en 213 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw Westerveld.

Juffrouw Westerveld. 3 jaar Braaksma. Anja Akkerman, Norbert Schoen, Marco Boot, Esther (die naar Almere verhuisde), Marja, Carla Ruigrok, Wim van Ooijen, Arno van Hezik, Jet (die slimmerik, op wiens verjaardag ik een keer mocht komen), Tjeerd de Vries, Pim Langendoen.

Philippusschool, 1976

In de 6e klas bij mijnheer Overgaauw, Thea van Gemonden en Thea van Willigenburg.

In de 6e klas bij mijnheer Overgaauw, Thea van Gemonden en Thea van Willigenburg. Er zat ook een tweeling in de klas die meer van elkaar verschilde dan welke twee willekeurige mensen ook: een blond, klein, fragiel meisje, de ander een donkere, grote en jongensachtige dame. Koosje en ??? Fascinerend stel!

Philippusschool, 1965

Les van verschillende meesters en juffen waaronder juffrouw de Boer, juffrouw van Buuren, verschillende "kwekelingen"en natuurlijk in de zesde klas meester Overgauw.

Les van verschillende meesters en juffen waaronder juffrouw de Boer, juffrouw van Buuren, verschillende "kwekelingen"en natuurlijk in de zesde klas meester Overgauw. Het speelplein leek eindeloos, vandaar ook waarschijnlijk dat je het echt niet waagde om door het hek te gaan. Op 17 april jl hebben we een réunie gehouden van de 6e klas 1975, het was erg leuk om iedereen weer te zien, en dat na bijna 30 jaar !

Philippusschool, 1969

?