Peuterspeelzaal 't Klokhuuske

Pastorieweg 10 in Gelselaar, ( Toon op kaart )

1 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Peuterspeelzaal 't Klokhuuske, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Peuterspeelzaal 't Klokhuuske foto

Op Peuterspeelzaal 't Klokhuuske vind je 2 klassenfoto’s en 1 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ben op deze school gekomen, op 8 Januari 2007, was toen net een maand 2 jaar, en blijf hier totdat ik 4 jaar wordt, dan ga ik naar de Basisschool.

Ik ben op deze school gekomen, op 8 Januari 2007, was toen net een maand 2 jaar, en blijf hier totdat ik 4 jaar wordt, dan ga ik naar de Basisschool. Ik vind het erg leuk hier, leuke juffen (Juf Dinie Kossink,Tiny Koeslag en Ingrid Berentsen). Job(Voskamp) en Lucas(Spiegelenberg) zijn mijn 'vriendjes'. Verder zitten/zaten er bij mij op school (ze worden wel allemaal 4, en gaan dus naar de basisschool):Maud Meerman, Maud van Gaasbeek,Bram Arfman,Mick Krebbers,Daan Bruggink, Ellis Oldenboom,Kim Vink,Wout bovenschutte,Jesse Reurink,Anna Ooijman,Thomas Tacken,Indy Marsman,Annelies Kolkman, Stefan Voskamp,Fien Stoltenberg,Arwin te Geershuis, Marnix ten Hooven,Casper Vink,Emiel Riethorst,Ruben Dijkman,Janniek Oltvoort,Indy Nieborg,na de zomervakantie van 2008 (ik moet dan nog 3 maanden)kwamen nog: Sten ....,Irem Marsman, Joran Spiegelenberg,Nick Veldkamp,Niels Koeslag.

Peuterspeelzaal 't Klokhuuske, 2007

?