Petrus Canisius College dependance Oudorp

Louis Pasteurstraat 1 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

44 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Petrus Canisius College dependance Oudorp, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 44

Op Petrus Canisius College dependance Oudorp vind je 1 klassenfoto’s en 44 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 18

Begonnen in Oudorp, daarna na...

Begonnen in Oudorp, daarna naar de Fabritiusstraat en uiteindelijk naar de Bleekerskade. In de eerste jaren waren Lea en ik onafscheidelijk, nadat ik was verhuisd en zij blijven zitten werd ik vriendin met Renate. Ik had een B-pakket. De Scheikundeleraar vond ik vervelend, hij kleineerde zijn leerlingen door te lachen om een fout antwoord. Met mijn leraar Engels kon ik helemaal niet opschieten. Die liet ons woordjes letterlijk uit ons hoofd leren. Achteraf gezien heeft hij ook echt een slechte invloed op mijn Engels gehad. Natuurkunde vond ik wel leuk. Favoriet was denk ik Biologie, die docent was zo'n geitewollesokkentype in mijn herinnering en gaf op een andere manier les dan andere leraren - het practicum staat me nog steeds erg bij: een haai en een koeieoog ontleden!

2007, a

ik vont het altijt wel leuk ...

ik vont het altijt wel leuk en veel geleert maar niet afgemaakt wel jammer

2007, Deleted

We hadden een hele leuke juf o...

We hadden een hele leuke juf op school, Kiki Prechtl voor Duits. Haar ben ik nooit vergeten

2007, Danielle
?