Petraschool

Rozenstraat in Amersfoort, ( Toon op kaart )

90 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Petraschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 18
  • Schoolgenoten 90

Op Petraschool vind je 18 klassenfoto’s en 90 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 56

Leuk iets over mijn vroegere l...

Leuk iets over mijn vroegere leerlingen iets te lezen.Jammer dat ik jullie nooit in Amersfoort zie.

2004, Dick

ze moesten mij ook altijd hebb...

ze moesten mij ook altijd hebben vooral me zusje linda ysselstijn maar was veeel gelachen daar met jose anita marja en de epskampjes

2004, Deleted

Een hele leuke en gezellige sc...

Een hele leuke en gezellige schooltijd gehad. Met kinderen als Wim Steenbeek (bunkie)Eddy van de Born, Ton Engelgeer, Judith Beintinga, Christel van de Jagt, Yvonne van Hazeveld, Rieky Staphorst, Wout en Geurtje Polhout, Maxje van Putten (is later verhuist naar limburg, was familie van de wout en geurtje). In 1968 geloof ik werden we gefuseerd met de lingestraat school en kwamen er allemaal voor ons, nieuwe kinderen in de klas. Bertje Huizenveld, Willy Kielder, Sonja en Frans van de Stek en Dirk (achternaam vergeten)Jantje Pel hadden we ook nog in de klas deze was nog boos omdat ik met oefenen voor sportdag verder sprong dan hij, met verspringen. Meester Jimmink kon altijd prachtige bijbelverhalen vertellen. Meester Roskam was een vlotte vent. Meester Zeven die inviel voor Meester Jimmink kon niet goed orde bewaren in de klas. Juffrouw de Ruijg was al een oudere vrouw. Wij kregen daar handwerken van, vreselijk!!!!

2004, Deleted
?